Tortillatoast med æg, hamburgerryg, ost, tomater og peberfrugt

En lækker og mættende toast til morgenmad eller frokost. 



1 person 

1-2 æg
1/2 peberfrugt
4-5 små cherrytomater
2 skiver hamburgerryg
2 skiver ost 45+
Salt og peber


Varm lidt smør på en pande. Slå 1 æg ud til spejlæg. Krydr med salt og peber. Steg ved middelvarme. Læg et par skiver peberfrugt på panden imens ægget steger.

Læg tortillaen ud på en tallerken. Læg spejlægget på, derefter peberfrugt, lidt halverede cherrytomater, 2 skiver hamburgerryg, og 2 skiver ost 45+ på. Fold tortillaen godt ind over og kom "pakken med sammenfoldningerne nedad på panden. Varm den på begge sider ved let til mellem varme.

En anden variant:

http://merethevraa.blogspot.com/2018/05/tortillatoast-med-serrano-g-mozzarella.html

Sense:
HF1-2: Gulerødder, tomater, peberfrugt
HF3: Æg, hamburgerryg
HF4: Fuldkornstortilla
Fedt/fat: Smør, ost

Kommentarer