Tortillatoast med serrano, æg, mozzarella og gulerødder

En pandestegt toast lavet med fuldkornstortilla.



1 person

1 æg
1 Fuldkornstortilla
1 skive serrano
2 små / 1 stor bøf mozzarella 16%
1 spsk olie
1 spsk rød pesto
1 håndfuld revne gulerødder (brugte de færdige fra Rema)
Salt og peber

Varm olien på panden. Slå ægget ud til spejlæg. Krydr med salt og peber. Steg ved middel varme.

Læg tortillaen ud på en tallerken. Læg de revne gulerødder på midten. Læg pestoen på.

Når ægget er ved at være færdigt lægges det ovenpå.

Skær mozzarellaen i skiver og læg på æggene. 

Læg serranoen på til sidst og fold tortillaen ind som en pakke. Luk kanterne ind over hinanden.

Vend den med kanterne nedad på den varme pande. Varm i 5-10 min. Vend den og varm i yderligere 5-10 min.

Server.

Sense:
HF1-2: Gulerødder
HF3: Serrano, mozzarella, æg
HF4: Tortilla
Fedt/fat: Pesto, olie

Kommentarer