One pot pastasuppe med rød karry, grøntsager, skinkestrimler og kokosmælk

Igen er jeg faldet for en af Rema 1000's grøntsagsblandinger (jeg bliver ikke betalt for at skrive dette). Denne gang er det "Øko rød karry blanding". Den brugte jeg i en One pot pastasuppe og gav en god stærk smag. I stedet for at købe denne pose kan man snitte hvidkål, rødløg, rød peber og krydre med ingefær, paprika, hvidløg, chili, koriander, fennikel.



2 personer

1/2 pose "Øko rød karry blanding" fra Rema 1000 frost
2 håndfulde revne gulerødder (jeg bruger de revne fra Rema 1000)
1 ds kokosmælk light
1/2 dl fløde
1 håndfuld frosne edemamebønner
1 håndfuld skinkestrimler
1 håndfuld grovpasta (ukogt)
1 grøntsagsbouillonterning
Salt og peber
6-8 dl vand

Kom pastaen i bunden af gryden, dernæst bouillonterning, de frosne grøntsager, revne gulerødder, skinkestrimler, kokosmælk og 6 dl vand. Læg låg på og bring det i kog. Lad det simre et par minutter før der røres rund. Lad det simre 20 mins tid under låg, indtil pastaen er lige ved at være mør (rør evt et par gange undervejs).

Tilsæt edemamebønner og fløde og rør det godt rundt. Ønskes der mere væde, kan der tilsættes lidt mere vand.

Lad det simre et par minutter mere og smag til med salt og peber.

Server når pastaen er helt mør.

Sense:
HF1-2: Gulerødder, rød peber, rødløg, hvidkål
HF3: Skinkestrimler, edemamebønner
HF4: Grovpasta
Fedt/fat: Fløde
Mælk: Kokosmælk light