Jeg har et lager af frostgrøntsager i fryseren - specielt dem fra Rema 1000, da der er mange skønne varianter. Så er det nemt at improvisere, når man ikke lige har købt ind til fx aftensmad.
Ca 3 portioner
Ca 50 g fuldkornsnudler (sådan en lille "pakke")
2 håndfulde frosne grønne bønner
2 håndfulde frosne edemame bønner
2 håndfulde bønneblanding (Rema 1000 frost)
2 håndfulde italiensk grøntsagsblanding (fra Rema 1000 frost med peberfrugt/løg/squash)
2-3 spsk rød pesto
Salt
2 håndfulde frosne grønne bønner
2 håndfulde frosne edemame bønner
2 håndfulde bønneblanding (Rema 1000 frost)
2 håndfulde italiensk grøntsagsblanding (fra Rema 1000 frost med peberfrugt/løg/squash)
2-3 spsk rød pesto
Salt
Bring en gryde med letsaltet vand i kog.
Kom nudlerne i vandet. Kog nudlerne et par minutter før grøntsagsblandingerne kommes i. Vandet bringes i kog igen.
Når nudler og bønner er møre, tages gryden af blusset. Edemamebønnerme kommes i og står i vandet i et par minutter.
Hæld vandet fra og køl retten ned.
Bland pesto i. Smag evt til med lidt salt og peber.
Sense:
HF1-2: Grønne bønner, diverse grøntsager
HF3: Bønner, edemamebønner
HF4: Fuldkornsnudler
Fedt: Rød Pesto
HF1-2: Grønne bønner, diverse grøntsager
HF3: Bønner, edemamebønner
HF4: Fuldkornsnudler
Fedt: Rød Pesto
Man kan også komme lidt almindelig salat i: