En nem og hurtig pastasalat.
2-3 personer
Ca 100 g fuldkornspasta
200 g frosne ærter
1 lille ds majs
1/4 løg
1 peberfrugt
3-4 spsk pikant flødeost
Salt og peber
Skær peberfrugt og løg i små tern.
Hæld vandet fra majsene. Hæld dem sammen med de frosne ærter.
Kog pastaen som anvist på pakken. Hæld vandet fra.
Hæld pastaen sammen med ærter og majs. Det varme pasta køles ned af de frosne ærter, som samtidig tør op.
Når ærterne er tøet op, hældes evt overskydende vand fra. Løg og peberfrugt kommes i sammen med 3 spsk pikant (gem den sidste og brug den kun hvis du synes, at der skal mere i efter din smag). Smag til med salt og peber.
Sæt på køl en halv times tid.
Server til kød.
Sense (pastasalat):
HF1-2: Ærter, peberfrugt, løg
HF3: -
HF4: Fuldkornspasta, majs
Fedt: Pikant flødeost
Pastasalat med købte "kyllingenuggets" og spidskål.
2-3 personer
Ca 100 g fuldkornspasta
200 g frosne ærter
1 lille ds majs
1/4 løg
1 peberfrugt
3-4 spsk pikant flødeost
Salt og peber
Skær peberfrugt og løg i små tern.
Hæld vandet fra majsene. Hæld dem sammen med de frosne ærter.
Kog pastaen som anvist på pakken. Hæld vandet fra.
Hæld pastaen sammen med ærter og majs. Det varme pasta køles ned af de frosne ærter, som samtidig tør op.
Når ærterne er tøet op, hældes evt overskydende vand fra. Løg og peberfrugt kommes i sammen med 3 spsk pikant (gem den sidste og brug den kun hvis du synes, at der skal mere i efter din smag). Smag til med salt og peber.
Sæt på køl en halv times tid.
Server til kød.
Sense (pastasalat):
HF1-2: Ærter, peberfrugt, løg
HF3: -
HF4: Fuldkornspasta, majs
Fedt: Pikant flødeost