Eksempler på morgenmad, som jeg har fået på Sense.
Røræg med hytteost og grøntsager (morgenmad/frokost)
HF1-2. Gulerødder, løg og hvidkål
HF 3. Æg, hytteost, bacon og pølser (ekstra HF3, da jeg ikke fik morgenmad og ikke har hf4)
Fedt: Lidt olie til stegning (plus nogle lakridsmandler som snacks i løbet af eftermiddagen).
Smagsgiver: Koriander, salt og peber
Spidskålsalat med ostewraps (rester fra aftensmad), lidt bacon og kogte æg.
HF1-2: Spidskål, gulerødder
HF3: Bacon, æg
HF4: Tortilla
Fedt: 25% revet ost (i wrap)
Smagsgiver: 1/2 spsk sennep-honning-olie dressing
Simpel morgenmåltid.
HF1-2: Gulerødder
HF3: Æg
HF4: Proteinbolle, vindruer
Fedt: 25% ost, mandler
Igen en simpel morgenmad
HF1-2: Gulerødder, snackpeber
HF3: Æg, hytteost
HF4; Knækbrød
Fedt: - (burde have fået fedt også)
Spidskålsbolle med ost, gulerødder med hytteostdip
HF1-2: Spidskål/gulerødder (i bolle), gulerødder, rødløg (i dip)
HF3: Æg (i bolle), hytteost
HF4: -
Fedt: 25% ost, solsikkekerner
Knækbrød med æggesalat. Yoghurt med blåbær og lidt mandler.
HF1-2. Gulerødder
HF3. 2 Æg
HF4. Knækbrød og blåbær
Fedt. 5 mandler, 1 spsk mayonnaise (til æggesalat)
Dressing: 1 spsk Cheasy fraiche 5% (til æggesalat)
Mælk: 1,5 dl yoghurt
Smagsgiver. Karry, salt og peber.
HF3. 2 Æg
HF4. Knækbrød og blåbær
Fedt. 5 mandler, 1 spsk mayonnaise (til æggesalat)
Dressing: 1 spsk Cheasy fraiche 5% (til æggesalat)
Mælk: 1,5 dl yoghurt
Smagsgiver. Karry, salt og peber.
Knækbrød med brie, hytteost, kogt æg og gulerødder
HF1-2: Gulerødder
HF3: Hytteost, æg
HF4: Knækbrød
Fedt: Brie
Knækbrød med hytteost, avocado med æggesalat, gulerødder
HF1-2: Gulerødder, snackpeber
HF3: Æg, hytteost
HF4: Knækbrød
Fedt: Avocado
Dressing: 1 spsk cheasy fraiche (i æggesalat)
Smagsgiver: Karry, salt og peber
Knækbrød med æggesalat, gulerødder, snackmix
HF1-2: Gulerødder
HF3: Æg, Hytteost
HF4: Knækbrød, rosiner
Fedt: 1 spsk mayonnaise (i æggesalat), peanuts
Dressing: 1 spsk cheasy fraiche
Blomkåls/gulerodstoast med skinke og ost
HF1-2: Blomkål, gulerødder
HF3: Æg, skinke
HF4: -
Fedt: 25% ost
Blomkåls/gulerodstoast
Røræg med stegte grøntsager, gulerødder med humus, snakckmix
HF1-2: Hvidkål, peberfrugt, gulerødder, løg
HF3: Æg (i røræg) og kikærter (i humus) HF4: Rosiner
Fedt: Ost i røræg, olie til stegning af røræg, nødder
Mælk: Lidt skyr i humus
Røræg med stegte grøntsager
HF1-2: Spidskål, peberfrugt, løg, spinat
HF3: Æg HF4: -
Fedt: Feta, olie
Smagsgiver: Salt, peber og spidskommen
Knækbrød med ost, hytteost, kogte æg, gulerødder, yoghurt
HF1-2: Gulerødder, snakcpeber
HF3: Æg, hytteost
HF4: Knækbrød
Fedt: 25% ost
Mælk: Yoghurt
Gøntsagsbiksemad med spejlæg. Skyr med chokolade og blåbær
HF1-2: Gulerødder, glaskål, snackpeber
HF3: Æg, 16% revet ost
HF4: Blåbær
Fedt: 70% chokolade
Mælk: Cheasy skyr
Smagsgiver: Vanillesukker
Spidskålsbolle med ost, skyr med mandler og blåbær, æg, gulerødder
HF1-2: Gulerødder/spidskål (i bolle), gulerødder
HF3: Æg, 16% ost
HF4: Blåbær
Fedt: Mandler
Havregrød, gulerødder, ost, æg
HF1-2: Gulerødder
HF3: 16% ost, æg
HF4: Havregryn, blåbær
Fedt: Mandler
Kommentarer
Send en kommentar