Kylling og pasta er altid godt - her med en snert af citron og med en sødme fra brun farin.
4 personer
Bouillonterning
4 stk kyllingbryst
3 spsk brun farin
Skallen fra 1 økologisk citron
1½ dl fløde
2 dl mælk
2 dl mælk
1 broccoli
2 håndfulde grønne bønner
1 håndfuld cherrytomater
1 håndfuld cherrytomater
Salt og peber
Tænd ovnen på 200 grader
Læg kyllingebrysterne i et smurt ildfast fad, krydr dem med salt og peber. Riv citronen henover kyllingerne. Fordel brun farin henover kyllingerne.
Sæt kyllingerne i ovnen i 30 min. Efter 20 min hældes fløden ved.
Rengør nu brocolli og pluk den i buketter, tag de grønne bønner op fra frost, vask og halver tomaterne.
Sæt en gryde vand over med 1-1½ l vand, kom bouillonterning i og lidt salt. Når vandet koger, kommes pasta, broccolibuketter og grønne bønner i. Kog det hele i 2 min og hæld så vandet fra. Pasta og grøntsager bliver i gryden under låg, indtil kyllingen er færdig.
Når kyllingen er færdig hældes væden fra fadet udover pastaen og røres forsigtigt i. Kom også tomaterne i.
Server.
Sense:
HF1-2: Broccoli, grønne bønner, tomater
HF3: Kylling
HF4: Pasta
Fedt: Smør, fløde
Smagsgiver: Brun farin, bouillonterning, citron
Mælk
Tænd ovnen på 200 grader
Læg kyllingebrysterne i et smurt ildfast fad, krydr dem med salt og peber. Riv citronen henover kyllingerne. Fordel brun farin henover kyllingerne.
Sæt kyllingerne i ovnen i 30 min. Efter 20 min hældes fløden ved.
Rengør nu brocolli og pluk den i buketter, tag de grønne bønner op fra frost, vask og halver tomaterne.
Sæt en gryde vand over med 1-1½ l vand, kom bouillonterning i og lidt salt. Når vandet koger, kommes pasta, broccolibuketter og grønne bønner i. Kog det hele i 2 min og hæld så vandet fra. Pasta og grøntsager bliver i gryden under låg, indtil kyllingen er færdig.
Når kyllingen er færdig hældes væden fra fadet udover pastaen og røres forsigtigt i. Kom også tomaterne i.
Server.
Sense:
HF1-2: Broccoli, grønne bønner, tomater
HF3: Kylling
HF4: Pasta
Fedt: Smør, fløde
Smagsgiver: Brun farin, bouillonterning, citron
Mælk