Grøntsagsret med pulled pork

I en travl hverdag er denne ret hurtigt og nem, når man bruger en færdig pulled pork og grøntsager fra frost.


Ca 3 personer

4-500 g pulled pork (fra fx Tulip)
3 håndfulde grønne bønner (fra frost)
3 håndfulde blandede grøntsager (jeg brugte en frostblanding fra frost med peberfrugt, broccoli, majs og løg)
Ca 80 g spaghetti
Smør
Salt


Lav din pulled pork som anvist på pakken.
Imens pulled pork varmes i ovnen, varmes der grøntsager og koges spaghetti.

Kog spaghettien med salt som anvist på pakken. Når de er kogt al dente, hældes vandet fra, og gryden med spaghettien  under låg sættes til side, indtil resten er klar.

Varm en stor pande (gerne med høje kanter) op og smelt smørret.

Kom de frosne grøntsager på panden og varm/steg dem, indtil de er møre. Krydr evt med salt og peber og evt andre krydderier.

Når din Pulled pork er færdig, tages den ud og trækkes fra hinanden med to gafler eller en elpisker.

Det hele blandes sammen og serveres.

Sense:
HF1-2: Grønne bønner, peberfrugt, løg, broccoli
HF3: Pulled pork
HF4: Spaghetti, majs
Fedt: Smør