En hurtig og nem aftensmad.
2 personer
2 Fuldkornstortilla
4 æg
4 skiver hamburgerryg
4 skiver ost 45+
Salat
Revne gulerødder
1 spsk olie
Salt og peber
Salt og peber
Varm olien på en pande, slå æggene ud og steg dem til spejlæg.
Læg tortillaerne på hver sin tallerken. Fordel salat og revne gulerødder ud på dem. Læg 2 skiver hamburgerryg og 2 skiver ost på hver. Når spejlæggene er klar lægges de ovenpå.
Drys evt lidt salt og peber på.
Server
Sense:
HF1-2: Salat, gulerødder
HF3: Æg, hamburgerryg
HF4: Fuldkornstortilla
Fedt: Ost 45+
Drys evt lidt salt og peber på.
Server
Sense:
HF1-2: Salat, gulerødder
HF3: Æg, hamburgerryg
HF4: Fuldkornstortilla
Fedt: Ost 45+