Bønnesalat med nudler og pesto

Jeg har et lager af frostgrøntsager i fryseren - specielt dem fra Rema 1000, da der er mange skønne varianter. Så er det nemt at improvisere, når man ikke lige har købt ind til fx aftensmad.



Ca 3 portioner

Ca 50 g fuldkornsnudler (sådan en lille "pakke")
2 håndfulde frosne grønne bønner
2 håndfulde frosne edemame bønner
2 håndfulde bønneblanding (Rema 1000 frost)
2  håndfulde italiensk grøntsagsblanding (fra Rema 1000 frost med peberfrugt/løg/squash)
2-3 spsk rød pesto
Salt


Bring en gryde med letsaltet vand i kog.
Kom nudlerne i vandet. Kog nudlerne et par minutter før grøntsagsblandingerne kommes i. Vandet bringes i kog igen.
Når nudler og bønner er møre, tages gryden af blusset. Edemamebønnerme kommes i og står i vandet i et par minutter.

Hæld vandet fra og køl retten ned.
Bland pesto i. Smag evt til med lidt salt og peber.

Sense:
HF1-2: Grønne bønner, diverse grøntsager
HF3: Bønner, edemamebønner
HF4: Fuldkornsnudler
Fedt: Rød Pesto

Man kan også komme lidt almindelig salat i: