Æggewrap med bacon, gulerødder og soltørrede tomater

En æggepandekage med bacon, gulerødder og soltørrede tomater. Her med en kålsalat og lidt cæsardressing.




2 personer

3 æg
2 spsk hytteost
2 spsk mælk
3 skiver bacon
4-5 skiver soltørrede tomater
3 gulerødder
2 spsk parmasanost
Salt og peber
Evt spidskommen 

Lidt smør eller olie (evt lidt olie fra glasset med de de soltørrede tomater)
Salat (jeg brugte en færdig kålsalat fra Rema 1000) 
Evt lidt dressing


Skræl gulerødder. Brug skrællekniven til at lave lange tynde skiver fra langsiden af gulerødderne.
Blend æg, hytteost og mælk og krydr med salt og peber og evt 1/2 tsk spidskommen.

Varm en slip-let pande godt op og kom lidt olie eller smør på (jeg bruger en smør på spray).

Læg bacon og ca halvdelen af gulerodsskiverne på panden og steg 1-2 min. Læg de soltørrede på, hvor der er plads mellem gulerødder og bacon. Hæld ægtemassen henover.




Læg resten af gulerødderne på. Drys parmasanost på. Skru ned på mellemvarme. Steg "omeletpandekagen" indtil ægtemassen er stivnet. Tag panden af varmen.

Læg salat og evt dressing på halvdelen og vend den anden halvdel henover. Jeg brugte en kålsalat og lidt cæsardressing.




Sense:
HF1-2: Gulerødder, soltørrede tomater, kål, spidskål
HF3: Æg, bacon, hytteost
HF4: -
Fedt: Olie, dressing, parmesanost
Mælk: Mælk

Sense: Måltidet har plads til det ekstra protein, da der ikke er HF4.