2 personer
1 butternut squash
1 snackpeber
2 dl hytteost
3-4 spsk pikantost
Evt et lille drys sesamfrø
1 snackpeber
2 dl hytteost
3-4 spsk pikantost
Evt et lille drys sesamfrø
Salt og peber
2 Fuldkornstortilla
4 spsk revet ost 13%
Hvidløgssalt
4 spsk revet ost 13%
Hvidløgssalt
Tænd ovnen på 200 grader.
Vask squashen og del den i to. Grav kernerne ud med en ske, og læg butternut squashen i et ildfast fad (skæresiden opad). Sæt fadet i ovnen i 40 min.
Skær snackpeberen i små tern og bland den med hytteost og pikantost,salt og peber.
Efter 40 min tages det ildfaste fad ud, og butternut squashen der skæres/skrabes er hul til fyldet. Det der udhules blandes i hytteosten inden det kommes i hullet. Drys lidt sesamfrø.
Sæt fadet tilbage i ovnen i 15-20 min. Mærk efter med en gaffel, om den er mør.
Der kommes ost på halvdelen af tortillaerne og drys hvidløgssalt over. Fold tortillaerne sammen og giv dem et par minutter i ovnen.
Sense:
HF1-2: Butternut squash, peberfrugt
HF3: Hytteost, revet ost 13%
Fedt/fat: Pikant flødeost
HF1-2: Butternut squash, peberfrugt
HF3: Hytteost, revet ost 13%
Fedt/fat: Pikant flødeost