Varm bønnesalat med pulled pork og pasta

En nem varm salat med grønne bønner,  pulled pork, peberfrugter og pasta.



3 portioner 

2 røde peberfrugter/snackpeber 
1 stort rødløg 
Evt hvidløg 
4 håndfulde grønne bønner 
1 tulip pulled pork
1 spsk smør 
80 g Linguine pasta (eller spaghetti)
Lidt olie 
Salt og peber  
4-5 spsk Puck ost eller 1 avocado


Lav pulled pork som angivet på pakken.
Kog pastaen som anvist (kog dem i en stor gryde, så der kan være plads til de grønne bønner senere).

Tænd for en stor pande. 

Rengør løg og peberfrugter og snit dem i små strimler.

Kom smør på panden. Når det er smeltet, kommes løg og peberfrugt på og svitses uden at brænde på. Rør undervejs. 

Når pastaen er ved at være kogt, kommes de grønne bønner i vandet, så de tør op. Kom derefter det hele op i en si.

Hæld pasta og bønner over på panden og vend det hele godt sammen og varm det igennem, indtil bønnerne er helt møre.

Når pulled pork er færdig kommes den i en skål sammen med det væde, der måtte være sammen med det. Skil det ad med en håndmikser.

Kom det hele over i et fad og bland det sammen. 

Serveres sammen med feta  der er plukket i stykker med en gaffel. Man kan også bruge avocado i tern i stedet for feta.



Sense:
HF1-2: Grønne bønner, peberfrugt, løg
HF3: Pulled pork
HF4: Pasta
Fedt: Feta eller avocado, smør og olie