Rød spidskålssalat med avocado og edemamebønner

Denne spidskålssalat kan spises alene, da den er mættende pga spidskålen og edemamebønnerne.



2 personer

Salat:
1/2 spidskål (almindelig eller rød)
2 store gulerødder
1 lille avocado
1/4 rødløg
2 store håndfulde edemame bønner

Dressing:
2 spsk citronsaft
2 spsk vand
1 spsk olie
2 tsk honning
1 knivspids sennep
Salt og peber

1 tsk sesamfrø


Kog vand i en elkedel og hæld over de frosne edemame bønner. Lad dem stå med vand et par minutter.

Rens spidskål, gulerødder og løg og snit i små strimler. Snit avocadoen i små tern. Hæld det i en skål. Kom også edemame bønnerne i.

Bland dressingen sammen og hæld over grøntsagerne. Bland det godt sammen og lad salaten trække en 10 mins tid.

Server med et drys sesamfrø på toppen.


Sense:
HF1-2: Spidskål, gulerødder rødløg (pointed cabbage, carrots, red onion)
HF3: Edemamebønner (edemame beans)
HF4: Citron (lemon)
Fedt/fat: Avocado, olie, sesamfrø (avocado, oil, sesame seeds)
Smagsgiver/Flavoring: Honning, sennep (honey, mustard)