Spejlæg deluxe

En lækker måde at få spejlæg på. Inspireret af en café, som jeg var på, hvor jeg fik noget lignende.


2 personer


4 æg
2 skiver bacon
6 cherrytomater
2 store håndfulde salat
3-4 spsk pesto
1-2 skiver rugbrød
Evt. lidt karse
Evt. et par skiver mango
Evt. ½ spsk olie

Varm en pande - evt. med en lille smule olie. Steg baconen. Tag dem over på et stykke køkkenrulle, når de er færdige. Steg rugbrødet på panden sammen eller efter æggene.

Slå æggene ud på panden og steg dem, som du gerne vil have dem. Jeg vil gerne have, at blommen lidt flydende, men det styrer du selv.

Skyl tomater og salat, skær ud og anret på to tallerkener.

Læg æg, bacon, og evt mangostrimler på salaterne. Dryp lidt pesto henover og kom resten på brødene. Pynt evt med karse.


Sense:
HF1-2: Salat, tomater
HF3: Æg, bacon
HF4: Rugbrød, evt. mango
Fedt: Pesto