Kylling med squash og gulerødder i estragon/sennepssovs

Kylling, som er marineret i sennep og estragon og bagt i ovnen med squash og gulerødder i strimler. Pga estragon får retten en smag af béarnaise.


2 personer

2 stk Kyllingbryst
2 stk bacon
2 spsk Dijonsennep
3 spsk estragon
1 rødløg
2 store gulerødder
1 squash
2 dl mælk
1/2 dl fløde
Salt og peber
Evt lidt olie

80 g fuldkornspasta (evt frisk pasta) 


Tænd ovnen på 200 grader.

Skær kyllingestykkerne i skiver. Kom dem i en skål sammen med sennep og estragon og lidt salt og peber. Bland det godt sammen.

Rens og skræl gulerødderne og rødløg. Vask squashen og skær enderne af. Skær gulerødder og squash i strimler på et mandolinjern eller med en skrællekniv. Skær løg i strimler.

Varm en pande godt op (evt med en lille smule olie. Steg baconen. Når de er færdige, tages de op på et stykke papir.

Kom løg strimlerne på panden og svits dem let. Kom grøntsagsstrimlerne på panden og varm dem, indtil de er ved at være bløde og kun let møre. Kom dem over i et smurt ildfast fad.

Kom kylling og marinade over på panden og varm det kun lige, indtil kyllingen har skiftet farve.

Kom kyllingestykkerne over i det ildfaste fad. Bland dem med grøntsagerne

Kom mælk og fløde på panden og krydr med lidt salt og peber. Varm det let, og kom det over grøntsager og kylling. Knus den ene bacon hen over.

Varm i ovnen i 25 min.



Kog pasta efter anvisning på pakken.

Server kylling og grøntsager på pastaen på tallerkener. Pynt med knust bacon.


Sense:
HF1-2: Gulerødder, squash, rødløg
HF3: Kylling, bacon
HF4: Pasta
Fedt: Olie, fløde
Smagsgiver: Dijonsennep
Mælk