One pot pasta med pølser

Endnu en one pot pasta - denne gang med pølser.



2 personer

1 ps pastagrønt fra Rema 1000 (frostvare) eller 400 g peberfrugt og løg i tern.
2 små håndfulde grovpasta
4 pølser
4 dl vand
1 bouillonterning

1/2 dl fløde og evt lidt mælk
2 spsk tomatpuré
Salt og peber
Evt et drys persille til pynt

Kom alt undtaget fløde i en gryde og bring den i kog. Når det koger, skrues der ned på mellemvarme  indtil pastaen er kogt. Rør undervejs.

Hæld evt overskydende vand fra og sæt gryden tilbage på kogepladen. Kom fløde og tomatpuré i og rør det sammen ved lav varme. Smag til med salt og peber. Når retten er jævnet, serveres den - evt med et drys persille.

Sense:
HF1-2: Peberfrugter, løg (pastagrønt fra Rema 1000)
HF3: Pølser
HF4: Fuldkornspasta
Fedt: Fløde
Mælk
Smagsgiver: Bouillon, tomat puré