En variant af min chokolade chiamousse Denne er med hindbær
Ca 200 kcal pr portion
1 portion
2 spsk chiafrø
1/2 dl mandelmælk/mælk/vand
1/2 dl mandelmælk/mælk/vand
1 1/2 dl skyr vanille (eller skyr + 1 tsk vanillesukker)
1/2 dl frosne hindbær
Evt sukrin
1/2 dl frosne hindbær
Evt sukrin
Ca 200 kcal pr portion
Bland skyr, chiafrø og mælk og lad det trække mindst en halv time. Kom hindbærene i mikrobølgeovnen og varm dem godt igennem (for at undgå Novovirus. Køl dem ned, mens chia'en suger væden og bland derefter i chiablandingen.
For mere sødme kan man evt blande lidt sukrin eller en tsk sukker i.
For mere sødme kan man evt blande lidt sukrin eller en tsk sukker i.
Top evt med en lille smile mørk chokolade eller müsli.
Sense:
HF1-2: -
HF3: -
HF4: Hindbær
Fedt: Chiafrø (evt chokolade 70%)
Mælk: Cheasy vanilleskyr, Mælk/mandelmælk
Smagsgiver: (Vanillesukker/sukrin)
HF1-2: -
HF3: -
HF4: Hindbær
Fedt: Chiafrø (evt chokolade 70%)
Mælk: Cheasy vanilleskyr, Mælk/mandelmælk
Smagsgiver: (Vanillesukker/sukrin)