Chiamousse med hindbær

En variant af min chokolade chiamousse  Denne er med hindbær




1 portion 

2 spsk chiafrø
1/2 dl mandelmælk/mælk/vand
1 1/2 dl skyr vanille (eller skyr + 1 tsk vanillesukker)
1/2 dl frosne hindbær
Evt sukrin

Ca 200 kcal pr portion 

Bland skyr, chiafrø og mælk og lad det trække mindst en halv time. Kom hindbærene i mikrobølgeovnen og varm dem godt igennem (for at undgå Novovirus. Køl dem ned, mens chia'en suger væden og bland derefter i chiablandingen.
For mere sødme kan man evt blande lidt sukrin eller en tsk sukker i.

Top evt med en lille smile mørk chokolade eller müsli. 

Sense:
HF1-2: -
HF3: -
HF4: Hindbær
Fedt: Chiafrø (evt chokolade 70%)
Mælk: Cheasy vanilleskyr, Mælk/mandelmælk
Smagsgiver: (Vanillesukker/sukrin)