Salat med pulled chicken, mango og avocado

Jeg er begyndt at lave en simpel pulled chicken ud fra kogt kylling. Jeg koger 4-6 kyllingbryster og laver til pulled chicken og kommer i fryseren i portioner med en håndfuld kød i hver portion. Kødet kan tages op og evt tøs op i mikrobølgeovnen. Man kan blande kødet med krydderier eller en mariande inden brug i salater eller tortillas eller lignene.



2 personer
2 x kyllingbryst (gerne flere, så du har ekstra til at komme i fryseren)
1 boullionterning (evt 1 ekstra hvis du koger flere kyllingbryster)
1 avocado
1 mango
1 peberfrugt
1-2 håndfulde spinat
1-2 håndfulde salat
3 spsk cheasy fraich 5%
2 spsk sød chili sauce
Evt kryddersalt


Kom kyllingerne i en gryde med vand, som lige dækker. Kom boullionterning i og kog kyllingen i 40-45 min. Herefter hældes vandet fra og kyllingen flås fra hinanden med elpisker.
(Pulled chicken kan også laves ved, at kyllingbrysterne marineres i fx BBQ og laves i ovnen, hvor de skal stå med folie over i 2-3 timer ved 120 grader.)

Bland dressing af cheasy fraiche og sød chili sauce.

Rens peberfrugt, avocado og mango og skær i tern.
Vask spinat og salat og pluk det lidt fra hinanden og kom det i en skål eller på tallerkener.
Kom peberfrugt, avocado, mango og kylling på. Drys let med krydderisalt og kom dressing på.

Server.

Sense:
HF1-2: Salat, peberfrugt, spinat
HF3: Kylling 
HF4: Mango
Fedt: Avocado
Mælkedressing: Cheasy fraiche 
Smagsgiver: Sweet chili sauce, boullionterning

En rest brugt som morgenmad.