Nem og mættende frokost. Kan rulles sammen og tages med på tur.
2 personer
2 Fuldkornstortillaer
2 stk kyllingebryst
Bouillonterning
Salt og peber
Bouillonterning
Salt og peber
Ca 400 g frosne ærter
3-4 spsk cheasy fraiche 5% (eller 3-4 spsk alm creme fraiche)
3-4 fed hvidløg
Spidskommen
3-4 spsk cheasy fraiche 5% (eller 3-4 spsk alm creme fraiche)
3-4 fed hvidløg
Spidskommen
Bring en gryde vand i kog. Kom kylling, bouillon, salt og peber i og kog kyllingen i 40 min. Når kyllingen er kogt, hældes vandet fra og kødet flås fra hinanden med en elpisker.
Tø ærterne op. Blend dem med presset hvidløg. Bland mosen med creme fraiche og smag til med spidskommen, salt og peber.
Fordel kylling og ærtemos på to tortillaer og server.
Sense:
HF1-2: Ærter
HF3: Kylling
HF4: Tortilla
Fedt/fat: Creme fraiche (hvis der bruges Cheasy fraiche tælles det som Mælkedressing)
Smagsgiver: Bouillonterning
Smagsgiver: Bouillonterning