Kog kylling eller gem en rest kogt kylling fra aftensmaden og lav nemt en hjemmelavet kyllingesalat/hønsesalat.
2 personer (som fuldt måltid)
2 stk kyllingbryst
2 spsk cheasy fraiche 5%
2 spsk mayonaise
1 glas hvide asparges
Evt champignon (men det spiser vi ikke)
2 personer (som fuldt måltid)
2 stk kyllingbryst
2 spsk cheasy fraiche 5%
2 spsk mayonaise
1 glas hvide asparges
Evt champignon (men det spiser vi ikke)
1 bouillonterning
Salt og peber
Sellerisalt (eller bladselleri, som vi heller ikke spiser)
Evt 1 tsk dijonsennep
Salt og peber
Sellerisalt (eller bladselleri, som vi heller ikke spiser)
Evt 1 tsk dijonsennep
2 Fuldkornstortilla
Kog en gryde vand i kog med bouillonterningen og lidt salt.
Kom kyllingerne i vandet og lad dem simrekoge i 35 min. Herefter tages de op af vandet og kom den i en skål. Flå kødet fra hinanden med en elpisker. Køl kødet ned.
Når kødet er koldt blandes cheasy fraiche og mayonnaise i og smages til med salt og peber og sellerisalt.
Sense:
HF1-2: Salat, asparges, tomater (evt champignoner og bladselleri)
HF3: Kylling
HF4: Tortilla
Fedt: Mayonnaise
Mælkedressing: Cheasy fraiche 5%
Smagsgiver: Evt Dijonsennep
Smagsgiver: Evt Dijonsennep