Tortillawrap med æg

Mættende varm tortilla wrap.



1 Person 

1 Fuldkornstortilla
1 lille sød kartoffel i tynde skiver
1/2 rød peberfrugt / snackpeber i tynde skiver
1 løg i tynde skiver
1/2 håndfuld skinkestrimler
2 spsk mælk
1 æg
1-2 spsk Aioli eller pesto 

Tænd ovnen på 200 grader.

Tynde skiver af sød kartoffel, peberfrugt og løg lægges på en tortilla sammen med skinkestrimler.

Pisk et æg og et par spsk mælk sammen og hæld det over lige, inden tortillaen kommes i ovnen. Drys med salt, peber og timian.

Bag i ca 10 min. Hold øje, så kanten ikke brænder på (det gjorde min, så kanten blev klippet af).

Tag ud. Kom klatter af aioli eller pesto på. Rul sammen og spis.


Sense:
HF1-2: Sød kartoffel, peberfrugt, løg
HF3: Skinkestrimler, æg
HF4: Tortilla
Fedt: Aioli
Mælk