Tortillapizza-wrap med salat, skinke og hytteost

En sund og mættende wrap.


1 person 

1 fuldkornstortilla
1/2 sød kartoffel
1/2 dl skinkestrimler
1/2 dl cheasy hytteost
1 lille løg 
1 håndfuld salat 
1/2 håndfuld cherrytomater
1-2 spsk aioli 
Evt lidt timian  


Tænd ovnen på 200 grader.

Skær den søde kartoffel i tynde skiver på et mandolinjern og fordel dem på pizzaen. Drys salt på. Fordel skinkestrimler, hytteosten og tynde skiver af løg ovenpå. Drys evt timian på.




Bag i ovnen ved 200 grader ca 8-10 min. Hold øje og tag den ud, når den ser færdig ud.

Skyl tomaterne og skær dem i halve. Skyl salaten og fordel den ovenpå sammen med tomater og små klatter aioli. 



Server den udfoldet som en pizza eller klap den sammen og spis den som en wrap  


Sense:
HF1-2: Sød kartoffel, salat  løg
HF3: Skinkestrimler, hytteost
HF4: Fuldkornstortilla
Fedt: Aioli