One pot pasta med kylling og peberfrugt

Det hele i en gryde. En nem og lækkert pastaret. Her har jeg lavet den med rester af færdig kyllingbryst, masser af peberfrugt, gulerødder og løg.



Ca 3 portioner

200 g spaghetti/pasta
400 g rød peberfrugt (3-4 stk)
400 g revne gulerødder (brugte de færdige fra Rema)
2 rødløg
4 stk kyllingbryst (færdigstegte)
1-2 små ds tomatpuré (start med 1)
1 bouillonterning
5-6 dl vand (start med 5)
1 1/2 dl fløde


Rens peberfrugter og løg og skær dem i tern. Kyllingen skæres også i tern. Kom pasta, bouillonterning peberfrugt, løg og kylling i en gryde. Kom salt og peber i. Man kan komme andre krydderier i også, hvis man synes, men peberfrugterne giver en masse smag.



Hæld vand i og læg låg på. Bring det hele i kog under høj varme og kog i 10-15 minutter. Skru ned på middel varme, når det koger og rør i gryden undervejs, så det ikke brænder på.

Kog det indtil vandet næsten er fordampet og spaghettien stort set er kogt (al dente). (Hvis pastaen ikke rigtig har vand nok til at blive kogt, så hæld den ekstra dl vand i).

Hæld fløde og den ene dåse tomatpuré i og rør godt, så pastaretten samles med en jævn sovs. For kraftigere tomatsmag og for mere jævning kan man bruge den anden dåse også. Det er en smagssag.

Server evt på et lag spinat og med et drys oregano.

Sense:
HF1-2: Gulerødder, peberfrugt, rødløg (evt spinat) 
HF3: Kylling 
HF4: Spaghetti
Fedt: Fløde 
Smagsgiver: Tomatpuré, Bouillon




Kommentarer