Tortilla med æggesalat, tomatpesto og spinat

Æg og tomat på en anden måde.



1 person

2 æg
2 spsk cheasy hytteost
1-2 spsk mayonnaise
1 bundt purløg
Salt og peber
Karry

2 håndfulde cherrytomater
1 spsk soltørrede tomater (brugte nogle hakkede fra glas)
1/2 rødløg
Salt og peber

Spinat


Kog de to æg. Pil dem og køl dem ned.
Hak æggene med hytteost. Klip purløg i og smag til med salt, peber og karry.

Skyl tomater og hak dem (evt i minihakker) med soltørrede tomater, løg og salt og peber.

Smør tomatpestoen på en tortilla. Skyl spinaten og kom den på. Kom æggesalaten ovenpå

Rul tortillaene sammen og server.

Sense:
HF1-2: Spinat, tomater, rødløg, purløg, soltørrede tomater
HF3: Æg, cheasy hytteost
HF4: Fuldkornstortilla
Fedt: Mayonnaise

Kommentarer