Salat med sød kartoffel, edemamebønner og avocado

Havde lige lidt af hvert i køkkenet, og det blev til denne lækre mættende salat.



2 personer

2-3 små søde kartofler (ca 2 store håndfulde)
2 store håndfulde edemamebønner
2 store håndfulde salat (jeg bruger bare det færdige fra Rema)
1 avocado
1/2 rødløg
1 spsk sesamfrø
1 spsk olie
Evt. hvidløgssalt
Salt

Tænd ovnen på 200 grader.

Tag edemamebønnerne ud fra fryseren og lad dem tø op (man kan også hælde kogende vand over dem i et minuts tid).

Vask de søde kartofler grundigt og skær dem i tern.
Kom olie og hvidløgssalt/salt i en frysepose sammen med kartoffelternene og ryst dem. Fordel dem på en bageplade med bagepapir og bag i 15 min.

Skær avocado og løg i tern/strimler

Anret oven på salaten på 2 tallerkener.

Drys med sesamfrø og evt lidt groft salt.

Server evt. med et stykke brød til.


Sense:
HF1-2: Sød kartoffel, salat, rødløg 
HF3: Edemamebønner 
HF4: (evt brød)
Fedt: Avocado, sesamfrø, olie





Kommentarer