Havde lige lidt af hvert i køkkenet, og det blev til denne lækre mættende salat.
Drys med sesamfrø og evt lidt groft salt.
2 personer
2-3 små søde kartofler (ca 2 store håndfulde)
2 store håndfulde edemamebønner
2 store håndfulde salat (jeg bruger bare det færdige fra Rema)
1 avocado
1/2 rødløg
1 spsk sesamfrø
1 spsk olie
Evt. hvidløgssalt
Salt
Tænd ovnen på 200 grader.
Tag edemamebønnerne ud fra fryseren og lad dem tø op (man kan også hælde kogende vand over dem i et minuts tid).
Vask de søde kartofler grundigt og skær dem i tern.
Kom olie og hvidløgssalt/salt i en frysepose sammen med kartoffelternene og ryst dem. Fordel dem på en bageplade med bagepapir og bag i 15 min.
Skær avocado og løg i tern/strimler
Anret oven på salaten på 2 tallerkener.
Drys med sesamfrø og evt lidt groft salt.
Server evt. med et stykke brød til.
Sense:
HF1-2: Sød kartoffel, salat, rødløg
HF3: Edemamebønner
HF4: (evt brød)
Fedt: Avocado, sesamfrø, olie
Kommentarer
Send en kommentar