Lækkert tilbehør til grillkødet. Dette er lavet på vores gasgrill.
2 personer
2 snackpeber
4 gulerødder
2 løg
2 spsk BBQ sauce
1 spsk brun farin
Salt og peber
1 dl vand
4 gulerødder
2 løg
2 spsk BBQ sauce
1 spsk brun farin
Salt og peber
1 dl vand
Rengør snackpeber, gulerødder og løg. Jeg brugte økologiske gulerødder, som jeg vaskede godt og ikke skrællede Skær det hele i strimler og kom det i en foliebakke.
Bland 1 spsk BBQ sauce i 1 dl vand og hæld over.
Krydr med salt og peber. Dryp resten af BBQ saucen over og fordel også brun farin over.
Sæt på grillen på indirekte varme i 30-40 min.
Vend rundt i det ca hvert 10. min.
På første billede serveret sammen med oksetykstegsbøf, pølse og vandmelonsalat.
Sense:
HF1-2: Gulerødder, peberfrugt og løg
HF3: (det kød man spiser til)
HF4: (evt brød eller kartofler - her er brugt vandmelon)
Fedt: Feta
Smagsgiver: Brun farin, BBQ sauce,
HF1-2: Gulerødder, peberfrugt og løg
HF3: (det kød man spiser til)
HF4: (evt brød eller kartofler - her er brugt vandmelon)
Fedt: Feta
Smagsgiver: Brun farin, BBQ sauce,
Kommentarer
Send en kommentar