Tortillawrap med æg, spinat, hytteost og serrano

En mættende frokost, som man også kan rulle sammen og tage med og spise kold.



2 personer

2 æg
1/2 tsk spidskommen (kan udelades)
Salt og peber
1 spsk olie
1 fuldkornstortilla
3 håndfulde spinat
1 forårsløg
4 skiver serrano
4 spsk hytteost
3-4 spsk rød pesto

Ca 380 kcal pr person

Varm olien på en god slip-let pande.
Pisk æggene sammen med spidskommen, salt og peber og kom det på panden. Skru ned og lad æggemassen blive fast. Prøv evt. herefter at løsne den fra panden med en palet.

Læg tortillaen på æggemassen og vend den ud på et stort låg eller en tallerken.

Jeg vendte den så rundt - med tortillaen nederst - og kom den tilbage på panden i nogle minutter. Tog den herefter af.

Skyl og tør spinaten og kom den på wrappen. Fordel herefter hytteost og pesto over det hele. Kom serranoen på halvdelen og vend wrappen ind over (eller rul sammen). Halver den og server.


Sense:
HF1-2: Spinat, forårsløg
HF3: Æg, hytteost, serranoskinke
HF4: Fuldkornstortilla
Fedt: Pesto, olie

Kommentarer