Varm broccolisalat med bønner og feta

En hurtig ret lavet i Actifry'en.



2 personer

1 stort løg
1 spsk olie (jeg brugte en chili olie)
1 broccoli
2 håndfulde revne gulerødder (jeg brugte dem fra Rema)
2 store håndfulde frosne edemame bønner (soya bønner)
4 spsk smuldret feta
Salt
Evt chili eller hvidløg 
3 dl kokosmælk light (2 små dåser)


Jeg lavede dette i en Actifry, men princippet er det samme, hvis man laver det i en dyb pande og bare rører selv undervejs.

Kom lidt olie i Actifry'en og lad den lige varme det op, mens du snitter løget i strimler. Kom løget i og lad dem køre, mens du gør broccolien klar.

Broccolien skylles og buketterne skæres af. Kom dem ned til løgene sammen med revne gulerødder og kokosmælk. Drys salt over.
Lad det køre, indtil broccolien stort set møre. Kom så edemamebønnerne i  (de skal ikke have andet end 2-4 min. Kør herefter videre, indtil broccolien er mør (dog gerne med bid i.

Smuldr fetaen - evt med en gaffel.

Hæld det op på tallerkener og drys feta over og server.


Sense:

HF1-2: Broccoli, løg, gulerødder
HF3: Edemamebønner
HF4: -
Fedt: Feta, lidt olie 

Kommentarer