Lakseroulade

En klassiker.



2 personer

1 Fuldkornstortilla
150 g laks
100 g rejer (jeg bruger dem i lage)
1 glas laks
1 lille glas lakserogn
2 stk hjertesalat
1 bdt dild
1 bdt purløg
1/2 rødløg
6 spsk creme fraiche 18%
2 spsk cheasy fraiche
2 tsk dijonsennep
Salt og peber


Rengør løg, purløg, dild og salat.
Hak løget fint. Bland det med creme fraiche, cheasy fraiche, Dijonsennep og lakserogn. Klip dild og purløg fint deri også. Smag til med salt og peber.

Smør halvdelen af dressingen på tortillaen. Kom laksen på, herefter bladene fra det ene hjertesalat på. Rul rouladen sammen og kom husholdningsfilm omkring den. Kom den i køleskabet i en time.

Hæld vandet fra rejerne og skyld dem. Hæld vandet fra aspargesene.

Skær tortillaen i 4. Server 2 til hver person på en bund af salat og med rejer og asparges samt resten af dressingen.


Sense:
HF1-2: Salat, løg, asparges, dild, purløg
HF3: Laks, rejer, rogn
HF4: Fuldkornstortilla
Fedt: Creme fraiche 18%
Dressing: Cheasy fraiche
Smagsgiver: Dijonsennep

Kommentarer