Pasta med kål og pølser

En ret fra barndommen fik jeg senset til frokost. Aner ikke hvad den blev kaldt, men jeg lavede ihvertfald også denne udvidede variant af pasta og pølser tit, da jeg studerede. Nu er den tilsat kål og peberfrugt og jævnet med Maizena og Philadelphia. Mætter meget. 



2 portioner (2 personer)

Et stort løg
200 gram hvidkål (evt spidskål)
1 stor snackpeber / rød peberfrugt
6-8 dl vand
1 Bouillonterning
Salt og peber
1 spsk smør
60 g pasta/nudler
3 pølser
4 spsk Philadelphia neutral flødeost
Maizena
Evt 2 skiver bacon 

Ca 500 kcal pr portion (uden bacon) 


Hak løg og peberfrugt i små tern eller strimler og snit kålen fint. Smelt smørret og blancher løg, peberfrugt og kål i smørret (svitses, men ikke brunes). Hvis man vil have bacon i, svitses det først.

Kom 6 dl vand og bouillonterning ved og lad det simre til kålen næsten er mør.

Hvis der ikke er nok vand til pastaen, så kom 1-2 dl vand mere i. Kom pastaen i og kog den i den anviste kogetid for pastaen.

Når pastaen næsten er kogt kommes pølsestykkerne i.

Jævn med Philadelphia flødeost og Maizena. Lad retten tykne og server i en dyb tallerken. 


HF1-2: Hvidkål, løg, peberfrugt
HF3: Pølser (bacon)
HF4: Pasta
Fedt: Smør og Philadelphia original flødeost
Gratis: Maizena og Bouillonterning 

Kommentarer