Laks med godt med grønt.
2 personer
1 spidskål
Salt
Salt
1 løg
1 bdt dild
200 g laks (brugte gravad laks, da jeg havde noget, som skulle bruges)
1 dl Cheasy skyr
Evt salat
Evt agurk
Evt asparges
1 bdt dild
200 g laks (brugte gravad laks, da jeg havde noget, som skulle bruges)
1 dl Cheasy skyr
Evt salat
Evt agurk
Evt asparges
Ca 330 kcal pr person
Sæt en gryde over med 3-4 cm vand og salt. Bring det i kog.
Skær stokken af spidskålen og snit resten af spidskålen i strimler og kom det i det kogende vand i nogle minutter. Kun nok lige til, at det er mørt - med bid i. Hældes over i en sigte og køles af. Hvis der er meget væde ved, kan det evt vrides lidt væk i et viskestykke.
Hak løg og dild. Jeg hakkede det i minihakker. Derefter hakkes laksen. Bland løg og laks med skyr og dijonsennep.
Den kolde spidskål hakkes fint og blandes i lakseblandingen.
Smag evt til med salt og peber.
Server med salat og pynt med agurkeskiver. Evt også lidt asparges
Sense:
Man kan evt tage et grovflutes med smør til og tælle det i HF4 og fedt
Sense:
Man kan evt tage et grovflutes med smør til og tælle det i HF4 og fedt
HF1-2: Spidskål, salat, agurk
HF3: Laks
HF4: -
Fedt: -
Mælk: Cheasy skyr
Smagsgiver: Dijonsennep
HF3: Laks
HF4: -
Fedt: -
Mælk: Cheasy skyr
Smagsgiver: Dijonsennep
Kommentarer
Send en kommentar