Laksesalat med spidskål

Laks med godt med grønt.



2 personer

1 spidskål
Salt
1 løg
1 bdt dild
200 g laks (brugte gravad laks, da jeg havde noget, som skulle bruges)
1 dl Cheasy skyr
Evt salat
Evt agurk
Evt asparges

Ca 330 kcal pr person


Sæt en gryde over med 3-4 cm vand og salt. Bring det i kog. 

Skær stokken af spidskålen og snit resten af spidskålen i strimler og kom det i det kogende vand i nogle minutter. Kun nok lige til, at det er mørt - med bid i. Hældes over i en sigte og køles af. Hvis der er meget væde ved, kan det evt vrides lidt væk i et viskestykke.

Hak løg og dild. Jeg hakkede det i minihakker. Derefter hakkes laksen. Bland løg og laks med skyr og dijonsennep.

Den kolde spidskål hakkes fint og blandes i lakseblandingen.

Smag evt til med salt og peber.

Server med salat og pynt med agurkeskiver. Evt også lidt asparges 


Sense:
Man kan evt tage et grovflutes med smør til og tælle det i HF4 og fedt  

HF1-2: Spidskål, salat, agurk
HF3: Laks
HF4: -
Fedt: -
Mælk: Cheasy skyr
Smagsgiver: Dijonsennep 

Kommentarer