Tortilla med skinke og chilihytteost

Pålægsrester (tyndtskåret skinke) fra frokostordningen på arbejde kom i en tortilla til aften.



2 personer 

2 stk fuldkornstortilla
4 spsk cheasy hytteost
*4 spsk creme fraiche 18% eller cheasy fraiche 5%
2 spsk sød chili
Tyndtskåret pålæg, fx skinke eller kylling (nok omkring 80 g)
2 håndfulde salat
1 håndfuld revne gulerødder
1/2 agurk

Ca 400 kcal pr person (med creme fraiche)

*Hvis man følger Sense livsstilen, så skal man have noget fedt ved hvert måltid, hvilket betyder at jeg kommer creme fraiche i. 

Bland hytteost, cheasy fraiche og chili sammen og fordel det på de to tortillaer.
Kom salat, revne gulerødder, pålæg og agurk på (jeg skrællede strimler af agurken med en kartoffelkniv).
Rul sammen og server.

Sense:
HF1-2: Salat, gulerødder, agurk
HF3: Skinke, cheasy hytteost
HF4: Fuldkornstortilla
Fedt: (Creme fraiche 18%)
Smagsgiver: chili sauce
Mælkedressing: (Cheasy fraiche 5%)

Kommentarer