Hvorfor stå og snitte, når man kan købe det hele færdigsnittet? Tortillaerne blev fyldt med kød og grønt.
6 personer
6 Fuldkornstortillaer
500 gram hakket oksekød
1 ps Santa Maria Taco spice mix
1 spsk smør eller olie
1 løg
Salt og peber
800-1000 g snittet grønt* (fx peberfrugt, hvidkål/spidskål, gulerødder, spirer)
1 glas Santa Maria salsa dip
150 g revet ost 13 eller 15%
150 g revet cheddar
500 gram hakket oksekød
1 ps Santa Maria Taco spice mix
1 spsk smør eller olie
1 løg
Salt og peber
800-1000 g snittet grønt* (fx peberfrugt, hvidkål/spidskål, gulerødder, spirer)
1 glas Santa Maria salsa dip
150 g revet ost 13 eller 15%
150 g revet cheddar
* Jeg brugte færdigsnittede friske grøntsager fra hhv Rema og Kvickly: 1 pose wok mix, ca 1/2 pose revne gulerødder og ca 1/2 pose spidskål.
Ca 550 kcal pr person (pr tortilla)
Tænd ovnen på 200 grader.
Hak løget og svits det på en stor pande med høje sider eller wok i smør/olie. Brun herefter kødet. Når det er brunt tilsættes Taco mix krydderiet.
Bred alle tortillas ud på bordet. Kom ca 2 grydeskefulde fyld (kød og grøntsager) på hver tortilla. Rul dem sammen og kom dem i et ildfast fad.
Hæld salsa henover, og drys revet ost 13% og cheddar henover.
Varm i ovnen i 20-30 min.
Sense:
HF1-2: Gulerødder, spidskål, spirer, hvidkål, løg, peberfrugt, salsa
HF3: Hakket oksekød, revet ost 13%
HF4: Fuldkornstortilla
Fedt: Revet cheddar
1 Tortilla = 1 spisekasse
Sense:
HF1-2: Gulerødder, spidskål, spirer, hvidkål, løg, peberfrugt, salsa
HF3: Hakket oksekød, revet ost 13%
HF4: Fuldkornstortilla
Fedt: Revet cheddar
1 Tortilla = 1 spisekasse
Kommentarer
Send en kommentar