Tortilla med grøntsager og oksekød

Hvorfor stå og snitte, når man kan købe det hele færdigsnittet? Tortillaerne blev fyldt med kød og grønt. 



6 personer

6 Fuldkornstortillaer
500 gram hakket oksekød
1 ps Santa Maria Taco spice mix
1 spsk smør eller olie
1 løg
Salt og peber
800-1000 g snittet grønt* (fx peberfrugt, hvidkål/spidskål, gulerødder, spirer)
1 glas Santa Maria salsa dip
150 g revet ost 13 eller 15%
150 g revet cheddar

* Jeg brugte færdigsnittede friske grøntsager fra hhv Rema og Kvickly: 1 pose wok mix, ca 1/2 pose revne gulerødder og ca 1/2 pose spidskål.

Ca 550 kcal pr person (pr tortilla)


Tænd ovnen på 200 grader.

Hak løget og svits det på en stor pande med høje sider eller wok i smør/olie. Brun herefter kødet. Når det er brunt tilsættes Taco mix krydderiet. 
Kom alle de snittede grøntsager ved og varm dem med, indtil de er ved at være møre.



Bred alle tortillas ud på bordet. Kom ca 2 grydeskefulde fyld (kød og grøntsager) på hver tortilla. Rul dem sammen og kom dem i et ildfast fad.




Hæld salsa henover, og drys revet ost 13% og cheddar henover.

Varm i ovnen i 20-30 min.


Sense:
HF1-2: Gulerødder, spidskål, spirer, hvidkål, løg, peberfrugt, salsa
HF3: Hakket oksekød, revet ost 13%
HF4: Fuldkornstortilla
Fedt: Revet cheddar

1 Tortilla = 1 spisekasse

Kommentarer