Jeg havde lige en rest laks, som jeg egentlig havde tænkt skulle laves som mit sidste opslag, men måtte alligevel lige eksperimentere lidt igen, så det blev denne variant.
1 portion
100 g røget laks
En stor håndfuld ærter (tøet op fra frost)
En stor hånd revne gulerødder (jeg brugte de færdige fra Rema)
1/2 spsk olie
1 spsk mandler
1/2-1 tsk citron
1 tsk spidskommen
Salt og peber
Evt hvidløg
En stor håndfuld ærter (tøet op fra frost)
En stor hånd revne gulerødder (jeg brugte de færdige fra Rema)
1/2 spsk olie
1 spsk mandler
1/2-1 tsk citron
1 tsk spidskommen
Salt og peber
Evt hvidløg
1 spsk cheasy skyr
1 spsk mayonnaise
Citron
Salt og peber
1 spsk mayonnaise
Citron
Salt og peber
Ca 475 kcal
Kom mandlerne i en minihakker eller tilsvarende og kan dem - ikke alt for fint. Kom ærter og gulerødder og olie i og hak det hele. Du bestemmer selv, hvor fint/groft du ønsker det. Smag til med citronsaft og krydderier.
Jeg lavede en lille syrlig dip af skyr og mayonnaise. Smag til med en anelse citronsaft, salt og peber.
Server det med laksen og nogle citronskiver.
Sense:
HF1-2: Gulerødder og ærter
HF3: Laks
HF4: Lidt citronsaft
Fedt: Mandler, olie, mayonnaise
Mælk: Cheasy skyr
HF1-2: Gulerødder og ærter
HF3: Laks
HF4: Lidt citronsaft
Fedt: Mandler, olie, mayonnaise
Mælk: Cheasy skyr
Kommentarer
Send en kommentar