Tortilla med pulled pork og grønt

Lækker og hurtig aftensmad.


4 personer 

1 pk pulled pork fra fx Tulip
4 håndfulde hvidkål i strimler (ca 1/2 lille hoved)
4 håndfulde revne gulerødder (fint med 1/2 færdigpose fra Rema)
3 peberfrugter (evt forskellige farver)
1 stort løg
2 spsk smør
8 spsk pikantost (knap 100 g)

Ca 520 kcal pr person


Tænd ovnen på 200 grader. Varm pulled pork som angivet på pakken (ca 1/2 time i ovnen).

Rens grøntsager og snit i strimler.

Smelt smørret på panden og kom først løg og peberfrugt på og svits det lidt af. Kom hvidkålen og gulerødderne ved og bland det. Pas på at de ikke bliver branket. De skal blot steges møre.

Imens grøntsager og pulled pork lige varmes igennem sammen smøres der ca 2 spsk på hver tortilla.

Når pulled pork er lavet, kommes den i en skål sammen med væden, den blev tilberedt i. Skild det ad med et piskeris eller elpriser. Kom det over til grøntsagerne på panden. Bland det sammen.

Rul dem sammen og server.


Sense:
HF1-2: Hvidkål, gulerødder, løg, peberfrugt
HF3: Pulled pork
HF4: Fuldkornstortilla
Fedt: Pikant flødeost, smør




Kommentarer