Spinat-æggewrap med gulerødder, skinke og pesto

Har man lidt rester og nogle æg i køleskabet, så kan man hurtig bikse en wrap sammen.



2 personer 


2 æg 
4 håndfulde spinat 
1/2 dl mælk
Spidskommen (kan udelades) 
Salt og peber 
1 spsk smør 

2 håndfulde revne gulerødder 
1/2 løg I strimler 
2 spsk skinkestrimler 
2 spsk revet ost 13%
4 spsk rød pesto 

Pisk æg og mælk. Hak spinaten i mindre stykker og kom i æggemassen. Kom salt og peber i (og evt spidskommen) og rør det godt sammen. 

Varm en god slip-let pande op og smelt smørret. Kom æggemassen på. 

Når æggemassen er blevet lidt bagt, skrues der ned på mellemvarme, og der fordeles gulerødder, ost, skinkestrimler, løg og pesto ud over den. 


Varm  den yderligere 5-10 min, indtil den er fast nok til, at du kan tippe den ene halvdel over den anden. Giv den 10-15 min mere. 

Halver den og server. 

Sense:
HF1-2: Spinat, gulerødder, løg
HF3: Æg, skinkestrimler, revet ost 13%
HF4: -
Fedt: Pesto
Mælk





Kommentarer