Pikant spinatsuppe med hytteost

Lækker og mættende suppe. 



2 personer / 4 portioner

1/2 blomkål
2 dl ærter
4 håndfulde spinat
5 spsk pikant flødeost
Salt
3 dl vand

2 skiver fuldkornsrugbrød
1 spsk olie
Salt (evt hvidløgssalt)

Ca 230 kcal pr person (380 incl. croutoner)

Kom vandet i kog. Kom salt i. Rengør blomkål og spinat. Kom blomkål og ærter i vandet. Når det næsten er mørt, kommes spinaten i. Kog det hele mørt og blend det.

Skær rugbrødsskiverne i tern og vend dem i olien og drys med salt/hvidløgssalt. Jeg lavede mine i vores Actifry, men ellers bred dem ud på en bageplade med bagepapir og sæt pladen i ovnen ved 175 grader i 15-20 min til de er sprøde.

Rør pikantosten i suppen og server med hytteost og croutoner.

Sense:
HF1-2: Spinat, blomkål, ærter
HF3: Hytteost
HF4: Rugbrød
Fedt: Pikant flødeost, olie


Kommentarer