Lækker og mættende suppe.
2 personer / 4 portioner
1/2 blomkål
2 dl ærter
4 håndfulde spinat
5 spsk pikant flødeost
Salt
3 dl vand
2 dl ærter
4 håndfulde spinat
5 spsk pikant flødeost
Salt
3 dl vand
2 skiver fuldkornsrugbrød
1 spsk olie
Salt (evt hvidløgssalt)
1 spsk olie
Salt (evt hvidløgssalt)
Ca 230 kcal pr person (380 incl. croutoner)
Kom vandet i kog. Kom salt i. Rengør blomkål og spinat. Kom blomkål og ærter i vandet. Når det næsten er mørt, kommes spinaten i. Kog det hele mørt og blend det.
Skær rugbrødsskiverne i tern og vend dem i olien og drys med salt/hvidløgssalt. Jeg lavede mine i vores Actifry, men ellers bred dem ud på en bageplade med bagepapir og sæt pladen i ovnen ved 175 grader i 15-20 min til de er sprøde.
Rør pikantosten i suppen og server med hytteost og croutoner.
Sense:
HF1-2: Spinat, blomkål, ærter
HF3: Hytteost
HF4: Rugbrød
Fedt: Pikant flødeost, olie
Kommentarer
Send en kommentar