Gulerodsroulade med spinat og pastrami

En hurtig roulade med masser af grønt.



1 person

2 æg
3 håndfulde revne gulerødder (brugte de færdige fra Rema)
1/2 dl mælk
Salt og peber

3 spsk pikantost
3 spsk spinat
4-5 skiver tyndtskåret pastrami (20-30 g)

Tænd ovnen på 200 grader. 

Pisk æg, mælk, salt og peber. Rør gulerødder i.
Bred ud på en bradepande. Ca 20x20 cm.
Bages i ca 15 min til den er let gylden.

Sæt lidt vand over at koge. Bare en cm vand i en gryde. Skyld spinaten og kom den i gryden i gryden et par minutter. Hæld vandet fra og klem evt overskydende vand ud. Bland pikantosten i.

Tag rouladen ud og køl den lidt af. Smør spinaten på, læg pastrami på og rul den sammen.

Spis den med det samme eller køl den af (så sætter den sig også lidt).

Sense:
HF1-2: Gulerødder, spinat
HF3: Æg, pastrami
HF4: -
Fedt: Pikant flødeost
Mælk

Kommentarer