Mættende og proteinrige pandekager, som også indeholder gulerødder.
2 personer (12-14 små pandekager)
4 æg
1 dl Cheasy hytteost
3-4 håndfulde revne gulerødder (jeg brugte de færdige fra Rema)
4 tern mørk chokolade 70% (orange smag)
1 spsk hakkede mandler (I dag brugte jeg lige mandelsplitter)
1 - 2 spsk olie eller smør
1 tsk vanillesukker
1 tsk bagepulver
1 tsk honning
1 tsk kakao
1 dl Cheasy hytteost
3-4 håndfulde revne gulerødder (jeg brugte de færdige fra Rema)
4 tern mørk chokolade 70% (orange smag)
1 spsk hakkede mandler (I dag brugte jeg lige mandelsplitter)
1 - 2 spsk olie eller smør
1 tsk vanillesukker
1 tsk bagepulver
1 tsk honning
1 tsk kakao
Pisk æg og hytteost sammen.
Hak gulerødderne fint (jeg hakker mine i en minihakker) og pisk i æggene.
Smelt chokoladen i mikrobølgeovnen i 20-30 sek (hold øje med, at det ikke brænder på). Rør det i "dejen" sammen med resten.
Varm en god slip-let pande godt op og kom lidt smør eller olie på.
Steg pandekagerne.
Mine fordeles i sådan en "pandekage form", som jeg engang købte i Netto.
Server med lidt zero topping og hakkede mandler.
Sense:
HF1-2: Gulerødder
HF3: Æg, hytteost
HF4: -
Fedt: Mandler, mørk chokolade 70%, Smør, kakao
Smagsgiver: Zero topping, vanillesukker, honning
En spisekasse er halvdelen af portionen (som er angivet til 2 personer)
Kommentarer
Send en kommentar