Pizzaomelet med skinkestrimler

En hurtig og sund glutenfri "pizza".  



1-2 personer 

4 æg
1 dl mælk
2 håndfulde revne gulerødder (brugte de færdige fra Rema)
Salt og peber

4 spsk revet ost 13%
1 håndfuld skinkestrimler
1/4 løg
8 små tomater
2 spsk pesto
Oregano

Ca 400 kcal for hele pizzaomeletten.


Tænd ovnen på 200 grader.

Pisk æg og mælk sammen. Bland de revne gulerødder i sammen med salt og peber.
Skyld et bagepapir under vand og vrid det. Bred det ud i en rund form (min er ca 20 cm i diameter). Kom æggemassen og fordel det rundt i bunden.

Drys osten over og herefter skinkestrimler.

Snit løget i tynde skiver og fordel det rundt. Skær tomaterne i skiver og kom på.

Fordel pestoen til sidst.

Bag i cirka 20-25 min.

Drys oregano på og server. 





Sense:
HF1-2: Gulerødder, tomater, løg
HF3: Skinkestrimler, revet ost 13%, æg
HF4: -
Fedt: Pesto
Mælk: Mælk

Kommentarer