En hurtig og sund glutenfri "pizza".
1-2 personer
4 æg
1 dl mælk
2 håndfulde revne gulerødder (brugte de færdige fra Rema)
Salt og peber
1 dl mælk
2 håndfulde revne gulerødder (brugte de færdige fra Rema)
Salt og peber
4 spsk revet ost 13%
1 håndfuld skinkestrimler
1/4 løg
8 små tomater
2 spsk pesto
Oregano
1 håndfuld skinkestrimler
1/4 løg
8 små tomater
2 spsk pesto
Oregano
Ca 400 kcal for hele pizzaomeletten.
Tænd ovnen på 200 grader.
Pisk æg og mælk sammen. Bland de revne gulerødder i sammen med salt og peber.
Skyld et bagepapir under vand og vrid det. Bred det ud i en rund form (min er ca 20 cm i diameter). Kom æggemassen og fordel det rundt i bunden.
Drys osten over og herefter skinkestrimler.
Snit løget i tynde skiver og fordel det rundt. Skær tomaterne i skiver og kom på.
Fordel pestoen til sidst.
Bag i cirka 20-25 min.
Drys oregano på og server.
Sense:
HF1-2: Gulerødder, tomater, løg
HF3: Skinkestrimler, revet ost 13%, æg
HF4: -
Fedt: Pesto
Mælk: Mælk
HF1-2: Gulerødder, tomater, løg
HF3: Skinkestrimler, revet ost 13%, æg
HF4: -
Fedt: Pesto
Mælk: Mælk
Kommentarer
Send en kommentar