Min tredje variant af spidskålsboller. Denne gang med spinat, revet ost og hørfrø.
12 boller
1 spidskål
5-6 gulerødder
Evt. 150 g spinat
5 æg
7 spsk FiberHUSK
2 tsk bagepulver
150 g kikærtemel
Evt 4 spsk hørfrø
Evt 100 g 13% revet ost
4 spsk solsikkekerner
180 kcal pr bolle (incl revet ost og hørfrø)
140 kcal pr bolle (uden revet ost og hørfrø)
Hak spinat, spidskål og gulerødder fint i fx en minihakker/foodprocessor.
Bland det hele sammen og lad det trække lidt.
Form til 12 boller på en plade.
Drys med kerner.
Bag i ovnen i 50 min ved 175 grader.
De er bløde/klæge indeni, når de er varme, men bliver mere faste som lune/kolde.
(Denne opskrift har været slået op før, men pga problemer med den gamle side, måtte jeg lave denne side)
Sense:
Cirka pr bolle:
HF1-2: Spidskål, gulerødder, spinat (1 HF)
HF3: Æg, kikærter (1/2 HF)
HF4: Ingenting
Fedt: Hørfrø og solsikkekerner (1 spsk)
Jeg bruger mine grøntsagsboller både morgen, middag og aften. Eksempler:
Se også spidskålsboller uden kikærtemel
12 boller
1 spidskål
5-6 gulerødder
Evt. 150 g spinat
5 æg
7 spsk FiberHUSK
2 tsk bagepulver
150 g kikærtemel
Evt 4 spsk hørfrø
Evt 100 g 13% revet ost
4 spsk solsikkekerner
180 kcal pr bolle (incl revet ost og hørfrø)
140 kcal pr bolle (uden revet ost og hørfrø)
Hak spinat, spidskål og gulerødder fint i fx en minihakker/foodprocessor.
Bland det hele sammen og lad det trække lidt.
Form til 12 boller på en plade.
Drys med kerner.
Bag i ovnen i 50 min ved 175 grader.
De er bløde/klæge indeni, når de er varme, men bliver mere faste som lune/kolde.
(Denne opskrift har været slået op før, men pga problemer med den gamle side, måtte jeg lave denne side)
Sense:
Cirka pr bolle:
HF1-2: Spidskål, gulerødder, spinat (1 HF)
HF3: Æg, kikærter (1/2 HF)
HF4: Ingenting
Fedt: Hørfrø og solsikkekerner (1 spsk)
Jeg bruger mine grøntsagsboller både morgen, middag og aften. Eksempler:
Kommentarer
Send en kommentar