Rejesalat med asparges, spinat og hytteost

En rejesalat med masser af grønt. 



1 portion / 1 person 

1 håndfuld rejer
2 håndfulde spinat
1 ds asparges
2 spsk cheasy hytteost
Et bundt dild og purløg
Lidt citronsaft
Salt og peber

Bring lidt vand i kog i en gryde.
Skyld spinaten og kom det i det kogende vand. Vend spinaten i vandet i nogle minutter, indtil det er "faldet sammen". Hæld vandet fra og sæt spinaten på køl.

Hæld vandet fra aspargesene og bland dem sammen med hytteost og rejer. Skyld dild og purløg og klip dem fint og kom i.

Når spinaten er kølet af, blandes det i og smag til med salt og peber samt citronsaft.

Sense:
HF1-2: Spinat, asparges, purløg, dild
HF3: Rejer og hytteost
HF4: Lidt citronsaft 
Fedt: - (tag evt en halv avocado til) 

Kommentarer