Laks med ærte/bønnedip og mango/avocadosalat

En mættende dip til laksen og en frisk salat med mango.



2 portioner / 2 personer

100 g laksefilet

2 håndfulde edemame bønner
2 håndfulde ærter
1 spsk skyr
Salt og peber
Evt spidskommen og/eller hvidløg

1 avocado
1 mango
1 snackpeber
1/4 rødløg


Kog vand nok til at dække ærter og bønner (går ud fra, at de er frosne). Dæk dem i 1-2 min. Hæld vandet fra og køl dem ned.

Skræl og tag stenen ud af hhv mango og avocado. Skær dem og snackpeber  i tern. Skær løget fint. Bland det sammen.

Blend ærter og edemame bønner i fx en minihakker og bland skyr og krydderier i.

Server dip og salat med laksen.

Sense:
HF1-2: Ærter, snackpeber, rødløg
HF3: Edemamebønner, laks
HF4: Mango
Fedt: Avocado
Mælk: Cheasy skyr









Kommentarer