En mættende dip til laksen og en frisk salat med mango.
2 portioner / 2 personer
100 g laksefilet
2 håndfulde edemame bønner
2 håndfulde ærter
1 spsk skyr
Salt og peber
Evt spidskommen og/eller hvidløg
1 avocado
1 mango
1 snackpeber
1/4 rødløg
Kog vand nok til at dække ærter og bønner (går ud fra, at de er frosne). Dæk dem i 1-2 min. Hæld vandet fra og køl dem ned.
Skræl og tag stenen ud af hhv mango og avocado. Skær dem og snackpeber i tern. Skær løget fint. Bland det sammen.
Blend ærter og edemame bønner i fx en minihakker og bland skyr og krydderier i.
Server dip og salat med laksen.
Sense:
HF1-2: Ærter, snackpeber, rødløg
HF3: Edemamebønner, laks
HF4: Mango
Fedt: Avocado
Mælk: Cheasy skyr
2 portioner / 2 personer
100 g laksefilet
2 håndfulde edemame bønner
2 håndfulde ærter
1 spsk skyr
Salt og peber
Evt spidskommen og/eller hvidløg
1 avocado
1 mango
1 snackpeber
1/4 rødløg
Kog vand nok til at dække ærter og bønner (går ud fra, at de er frosne). Dæk dem i 1-2 min. Hæld vandet fra og køl dem ned.
Skræl og tag stenen ud af hhv mango og avocado. Skær dem og snackpeber i tern. Skær løget fint. Bland det sammen.
Blend ærter og edemame bønner i fx en minihakker og bland skyr og krydderier i.
Server dip og salat med laksen.
Sense:
HF1-2: Ærter, snackpeber, rødløg
HF3: Edemamebønner, laks
HF4: Mango
Fedt: Avocado
Mælk: Cheasy skyr
Kommentarer
Send en kommentar