En hurtig aftensmad blev det til i dag. Fuldkornstortilla med pikant skinkesalat, spidskål og gulerødder.
2 portioner / 2 personer
1 pk skinkestrimler
3 spsk pikant flødeost
1/2 rødløg
2 håndfulde revne gulerødder
1 håndfuld spidskål i strimler
2 Fuldkornstortilla
3 spsk pikant flødeost
1/2 rødløg
2 håndfulde revne gulerødder
1 håndfuld spidskål i strimler
2 Fuldkornstortilla
Rens løget og kom det i en minihakker og hak det fint. Kom skinkestrimler og pikant i og hak det med.
Jeg brugte færdigt revne gulerødder fra Rema 1000. Snittede spidskål fint.
Fordel skinkesalaten på tortillaerne, ovenpå fordeles gulerødder og spidskål.
Rul tortillaen stramt om fyldet.
Server.
Sense:
HF1-2: Spidskål og gulerødder
HF3: Skinkestrimler
HF4: Fuldkornstortilla
Fedt: Pikant flødeost
Kommentarer
Send en kommentar