Æggewrap med frikadelle

En anderledes, men mættende frikadellemad med denne æggewrap med frikadelle og rødkål og gulerødder.



2 portioner / 2 personer

4 æg
2 håndfulde revne gulerødder (evt færdige fra pose)
Salt og peber
Evt spidskommen
2 spsk olie

2 håndfulde revne gulerødder
3 spsk rødkål

2 store frikadeller


Varm en god slip-let pande godt op og kom olien på.

Pisk æggene i en skål og pisk dem sammen med en gaffel. Kom de 2 håndfulde revne gulerødder i. Pisk det hele sammen med salt, peber og evt. lidt spidskommen.

Hæld det ud på den godt varme pande og fordel det godt rundt på hele panden. Lad det stege et par minutter og skru så ned på middelvarme. Hold øje med, at den ikke brænder på undervejs.

Imens røres de sidste 2 håndfulde revne gulerødder sammen med rødkålen i en skål.

Wrappen er færdig på panden, når den virker gennembagt. Løsn wrappen med en palet og "hæld" eller løft den over på en stor tallerken eller et skærebræt.

Fordel halvdelen af gulerods/rødkålsblandingen på halvdelen af wrappen, skær frikadellerne i skiver og fordel ovenpå, løg det sidste af gulerødder/rødkål på. Luk wrappen og skær den over i to. Server på to tallerkener.

HF1-2: Gulerødder, rødkål 
HF3: Æg, frikadeller 
HF4: - 
Fedt: Olie 

(Det er ikke meget fedt, men hvis jeg bliver sulten/lækkersulten før tid, så tager jeg et tern mørk chokolade, lidt nødder eller en ostehaps) 

Kommentarer