Rester af grøntsager blev til denne ovnbagte omelet.
2 portioner (2 personer)
4-5 gulerødder
1 sød kartoffel
3 porrer
2 håndfulde grønne frosne bønner
1 snackpeber
1 sød kartoffel
3 porrer
2 håndfulde grønne frosne bønner
1 snackpeber
3 æg
2 dl mælk
30 g revet ost 13%
Salt og peber
Evt Muskatnød
2 dl mælk
30 g revet ost 13%
Salt og peber
Evt Muskatnød
2-3 spsk parmesanost
4 skiver bacon
Ca 550 kcal pr portion
Tænd ovnen på 175 grader.
Sæt en gryde med vand og salt sættes over.
Skræl gulerødderne. Porrerne renses og top og rod skæres af. Kun kartoflen skæres i kvarte.
Snackpeberen snittes i små strimler.
Snackpeberen snittes i små strimler.
Kom grøntsagerne i vandet og kog dem til de er let møre. Bønnerne kommes i de sidste minutter.
Gem en dl af vandet fra grøntsagerne. Hæld resten af vandet fra grøntsagerne.
Kom grøntsagerne i et ildfast fad. Jeg lagde de fleste af bønnerne i bunden sammen med de fleste strimler af snackpeber. Så lagde jeg de hele porrer og gulerødder skiftevis i fadet. De søde kartofler lagde jeg ude i siden. Ovenpå lagde jeg de sidste bønner og snackpeber.
Ovenpå drysses revet ost.
Pisk æg, mælk og den ene dl grøntsagsvand og krydr med salt og peber og evt muskatnød. Hæld det over grøntsagerne.
Kom baconskiverne på og drys med parmasan.
Det ville være skønt om du lavede en hvid baggrund på dine lækre Sense opskrifter♡
SvarSletKh Rosa
Kommer der snart nogle nye indlæg?
SvarSlet