Sent hjemme og alene til aftensmad blev et hurtigt kig i køleskabet. Det blev til en bagt sød kartoffel med fyld lavet af basilikum, spinat og hytteost.
1 portion
1 sød kartoffel
Lidt olie
100 gram cheasy hytteost
3 håndfulde spinat
7-8 blade frisk basilikum
Salt og peber
Skær den søde kartoffel i 2 halve og smør skærefladerne med olie. Drys med salt.
Bag dem ved 200 grader i en halv times tid til de er møre.
Hak spinat og basilikum fint i en minihakker eller med en kniv. Bland det sammen med hytteosten og kom lidt salt og peber i.
Når kartoflerne er færdige kommes fyldet i de halve bagte kartofler.
Sense:
HF1-2: Sød kartoffel, spinat, basilikum
HF3: Cheasy hytteost
HF4: -
Fedt: -
1 portion
1 sød kartoffel
Lidt olie
100 gram cheasy hytteost
3 håndfulde spinat
7-8 blade frisk basilikum
Salt og peber
Skær den søde kartoffel i 2 halve og smør skærefladerne med olie. Drys med salt.
Bag dem ved 200 grader i en halv times tid til de er møre.
Hak spinat og basilikum fint i en minihakker eller med en kniv. Bland det sammen med hytteosten og kom lidt salt og peber i.
Når kartoflerne er færdige kommes fyldet i de halve bagte kartofler.
Sense:
HF1-2: Sød kartoffel, spinat, basilikum
HF3: Cheasy hytteost
HF4: -
Fedt: -
Kommentarer
Send en kommentar