Rejesalat med spidskål

En mættende og sund rejesalat med spidskål.



1 portion / 1 person

1 1/2 håndfuld fintsnittet spidskål
1 håndfuld rejer (ca 100 gram)
1 håndfuld asparges
Evt. 1 håndfuld kogt kold pasta
Evt salatblade
1/2-1 dl Cheasy skyr (eller Tykmælk)
1-2 spsk mayonnaise
1/2 lille rødløg
1 bundt dild
Salt og peber

Kog en gryde vand med lidt salt og kom det snittede spidskål i og kog det 2-3 min (du kan evt komme lidt suppenudler i 2 min før spidskålen). Hæld det i en si og køl af.

Bland skyr (eller tykmælk), mayonnaise, hakket dild og hakket rødløg. Smag til med salt og peber.

Når spidskålen (og pasta) er kølet af, blandes det med rejer og asparges.

Lad det trække i køleskabet i en halv times tid.

Server evt på et par salatblade.
Man kan evt undlade pasta og spise et grovflutes til.

Sense:
HF1-2: Spidskål, rødløg, salat, dild (evt asparges)
HF3: Rejer
HF4: Suppenudler
Fedt: Mayonnaise
Mælk: Cheasy skyr (eller tykmælk)