Her er Knorr's orientalske risret peppet op med grøntsager.
4-6 portioner
1 pk Knorr Orientalsk risret
500 g hakket oksekød
1 spidskål
400 gram revet gulerod (jeg brugte en pose revne gulerødder fra Rema 1000)
2 snackpeber
2 løg
Lidt salt og peber
Lidt olie
Parmesanost
500 g hakket oksekød
1 spidskål
400 gram revet gulerod (jeg brugte en pose revne gulerødder fra Rema 1000)
2 snackpeber
2 løg
Lidt salt og peber
Lidt olie
Parmesanost
Tænd ovnen på 200 grader.
Hak løget, og skær snackpeber og spidskål i tern og strimler.
Svits løget i olien i en stor gryde. Svits herefter oksekødet.
Kom gulerødder, hvidkål og snackpeber i gryden og svits det let. Kom vand, krydderimix og ris fra Knorr pakken i. Kom det hele i et ildfast fad og sæt det i ovnen i 40-50 min, eller til risene i retten er klar. Rør i risretten undervejs.
Server med et drys parmesanost på toppen.
Sense:
HF1-2: Spidskål, løg, snackpeber, gulerødder
HF3: Oksekød
HF4: Ris
Fedt: Olie til stegning, parmesanost
Smagsgiver: Knorr oriental rice mix
HF1-2: Spidskål, løg, snackpeber, gulerødder
HF3: Oksekød
HF4: Ris
Fedt: Olie til stegning, parmesanost
Smagsgiver: Knorr oriental rice mix
Kommentarer
Send en kommentar